Om Larz

Välkommen till min hemsida!

Visst kan det kännas lite 00-talet över att ha en hemsida men efter lite funderingar om vad alternativet skulle vara så blev det ändå hemsida ett tag till.

Hemsidan kommer inte att uppdateras så ofta då dagliga uppdateringar och flöden sker på min Instagram, Twitter, Google+ och Linkedin.
Sedan ser jag ju ingen nytta i spamma flödet om inget händer så är det tyst i flödet så är det nog helt enkelt så att inget av värde sker just nu.

Om Larz
Så lite kort om mig, vem är jag.
Larz Andersson, 36år

Bor i Hedemora med min fru.
Jobbar som IT konsult på Viati.

Uppväxt i Lindesberg och bott i Stockholmsområdet 2002-2011.Jag hann med Fruängen (2002), Södermalm Mariatorget 2003, Solna 2004-2005, Kungsholmen 2006, Östermalm 2007-2008, Lidingö 2009-2011.

Jobbat drygt 15 år med Test- & Projektledning inom IT. Erfarenhet av att leverera komplexa projekt under tuffa omständigheter. En god kommunikatör.

Jobbat i olika branscher såsom försäkring, bank, it, friskvård, industri och statliga myndigheter med förvaltningsledning, testledning, projektledning, säljledning och personalledning. Jag har bl.a. jobbat åt Trygg-Hansa, Swedbank, Sogeti, Länsförsäkringar, Bankomat, Sandvik, Lantmäteriet, Landstinget Dalarna och Trafikverket.

På fritiden är jag engagerad i kommunpolitiken. Sitter i kommunstyrelsen i Hedemora kommun. Tidigare satt jag i bland annat i Kommunfullmäktige, Kommunstyrelsen och Miljö- & samhällsbyggnadsnämnden i Hedemora kommun samt Kyrkofullmäktige och Kyrkorådet i Hedemora Garpenbergsförsamling.

Har även haft ett stort föreningsengagemang som bl.a. Styrelseordförande i Hyresgästförningen i Hedemora, Styrelseordförande i Moderaterna i Hedemora, Styrelseledamot i Moderaterna i Lindesberg och President i Lions Club Hedemora.

Läs mer om mitt yrkesliv på LinkedIn.