Politikern

Resulatet av valet 2018 gav Kommunlistan (KL) sju mandat av 41 i Kommunfullmäktige. Jag är därmed även detta val invald i Kommunfullmäktige i Hedemora kommun.

Från 2018-04-17 är jag åter i Kommunstyrelsen som ersättare men denna gång för (KL) Kommunlistan.

Till valet 2018 till Kommunfullmäktige står jag på 4:e plats på Kommunlistans lista.
Kommunlistan i Hedemora är ett tvärpolitiskt parti där Vi, oberoende av politiska grundvärderingar, samlas med ett gemensamt mål att utveckla Hedemora till en attraktiv kommun för dagens såväl som morgondagens kommuninvånare.

Sommaren 2015 lämnade jag politiken helt.

2014-2015 satt jag som ledamot i Kommunfullmäktige, ersättare i Kommunstyrelsen, 2:e v. Ordförande i Miljö- & Samhällsbyggnadsnämnden i Hedemora kommun och Ersättare i Dalabanan

2014 blev jag vald till Ordförande i Moderaterna i Hedemora.
2014 var också ett valår och på i valet till kommunfullmäktige i Hedemora var jag på plats 4 på Moderaternas lista.

2012 flyttade jag till Hedemora och 2013 blev jag invald i styrelsen för Moderaterna i Hedemora.

Under min gymnasietid år 1999-2002 var jag medlem i MUF (Moderata Ungdomsförbundet) i Nora-Lindesberg. Därefter skiftade fokus på karriären och min politiska engagemang lades på hyllan för att återigen dammas av 2011 då jag blev invald i styrelsen för Moderaterna i Lindesberg.

Under hela mitt liv har jag varit intresserad av hur saker fungerar och styrs. Har jag stött på ett problem har jag alltid försökt lösa problemet och istället för att klaga har jag alltid försökt bidra till en lösning. Därav mitt politiska engagemang.